Fatih İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerinin ziyaretleri

Adem KANKAYNAR -

Fatih İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerinin ziyaretleri

Geçen haftaki yoğunluk nedeniyle kütüphane ziyaretini bu haftaya erteleyen Fatih İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri, kütüphane ziyareti öncesi “Fen ve Doğa Etkinlikleri” çerçevesinde Milas Belediyesi çiçek serasını ziyaret edip sera yetkililerinden, mevsimlere göre dikilen çiçeklerin serada mevsimine uygun şartlarda tohum ekiminden başlayarak, filizlendikten sonra da küçük saksılara aktarılarak dikime hazır hale getirildiklerini öğrendiler.

Sera ziyareti sonrası Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi’ne geçen öğrenciler, kütüphane görevlileri tarafından kütüphane hizmetleri hakkında bilgilendirildi ve kitapları inceleyen öğrencilere öğretmenleri hikâye kitaplarını dramatize ederek okudular.

Kütüphanede bulunan kitapların incelenmesinden sonra öğrenciler kütüphane içerisinde yer alan ‘Satranç Odası’na davet edildiler. Satranç oyununu oldukça ilginç bulan öğrenciler, usta satranççılar gibi turnuva pozu verdiler.

Okul dışı eğitim çalışmalarının yanında polis amca ve teyzelerini de unutmayan Fatih İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü binasına giderek polis amca ve teyzelerine birer karanfil takdim edip, sizinle güvendeyiz diyerek, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan  polislerin Polis Haftaları kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık