Ferhat’ın karne sevinci ...

ÖNDER Haber -

Ferhat’ın karne sevinci ...

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nda öğrenim gören kas erimesi hastalığı olan 14 yaşındaki Ferhat Gezer, karnesini Milas Kaymakamı Fuat Gürel’den aldı…

İlçemizde ikamet eden ve 9 yaşından sonra kas erimesi hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Ferhat Gezer, annesi Mürvet Gezer’in desteğiyle Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nda öğrenimine devam ederek 7’nci sınıftan 8’inci sınıfa geçme sevinci yaşadı.

7 / A şubesinde öğrenim gören Ferhat Gezer’e karnesi dün Milas Kaymakamı Fuat Gürel tarafından verildi.

 

Kardeşi de hasta

Kaymakam Gürel’in Ferhat’a karnesini verme anında duygu dolu anlar yaşayan anne Mürvet Gezer, “Ne yazık ki ailemizde genetik olarak kas erimesi hastalığı var. Fırat adındaki oğlumu da 18 yaşında bu hastalıktan dolayı kaybettim. Ferhat ise 9 yaşına kadar sağlıklıydı. Fakat 9 yaşından sonra hastalık ilerlemeye başladı. 11 yaşında Serap adında bir de kız çocuğum var. O da Dr. Mete Ersoy Ortaokulu 5 / B şubesinde eğitim görüyor. O da kas erimesi hastası. İkisini de her gün kendi imkanlarımla evimizden okula getirdim götürdüm” dedi.

Eşinin boya-badana işi yaptığını, çocuklarından ise bakım ücreti aldığını ifade eden anne Gezer, önümüzdeki yıl çocuklarının okula geliş ve gidişlerinin kolaylaştırılması amacıyla yetkililerden destek istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık