‘Fermuar’ adlı oyuna davet ziyareti

ÖNDER Haber -

‘Fermuar’ adlı oyuna davet ziyareti

Kısa bir süre önce ilçemizde kurulan Tiyatro Tozlu Sahne Kurucusu, Oyuncu-Yazar Kenan Yıldırım, 23 Aralık 2016 Cuma günü ‘Pi Drama Küçük Sahne’ ile birlikte sahneye koyacakları ‘Fermuar’ isimli tiyatro oyunu hakkında bilgi vermek ve oyuna davet etmek için, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti... Ziyarette bir konuşma yapan Reşit Özer, sanatsal faaliyetleri toplumun geleceğine ışık tutan faaliyetler olarak gördüğünü söyledi…

Halen TRT 1’de gösterimine devam edilen ‘Seksenler’ adlı dizide, Ergun Plak olarak tanınan işletmenin ‘Çırak Mehmet Ali’ karakterini canlandıran Tiyatro Oyuncusu ve yazar Kenan Yıldırım, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti.

Özer’e, 23 Aralık 2016 Cuma günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 20.30’da sahneye konulacak olan ‘Fermuar’ adlı oyun hakkında bilgi verip oyuna davet eden Yıldırım; “Toplumsal olaylara farklı bir bakış açısının sunulduğu oyunu mutlaka izlemenizi isterim. Zaten Milas, sahip olduğu kültür yapısıyla belki de dünyada eşi benzeri bulunmayan yerlerden biri. Böyle bir ilçenin sanatsal alanda daha üst seviyelerde olması gerekiyor. İşte bu amaçla Tiyatro Tozlu Sahne olarak buradayız. Bu alanda Milas’a bir katkı sunabilirsek ne mutlu bize” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise ilçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olarak bugüne kadar kültür-sanat etkinliklerine gereken desteği vermeye çalıştıklarını belirterek; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi sanat, bir toplumun can damarıdır. Yaptığınız iş hem çok zor hem de çok zevkli olmalı. Çünkü sanatçı daima aykırı düşünen, olaylara farklı yaklaşan olarak bilinir ki ben de böyle olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla yaptığınız işe büyük bir saygı duyuyorum. Çok büyük bir engel olmadığı takdirde mutlaka oyuna geleceğim. Bu arada, bize düşen bir görev olursa da büyük bir mutlulukla yerine getirmeye çalışırız” deyip ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Yıldırım’a başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık