Fermuar beğeniyle izlenildi…

ÖNDER Haber -

Fermuar beğeniyle izlenildi…

İlçemizde kısa süre önce kurulan Tiyatro Tozlu sahne ve Bodrum’da faaliyet gösteren Pi Drama’nın ortaklaşa sahneye koyduğu Fermuar isimli tiyatro oyunu Cuma günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda tiyatro severlerle buluştu. Oyunu, CKD Milas Şube Başkanı Gülden Sökelioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar büyük beğeniyle izledi.

Psikolojik gerilim türündeki oyunda Milas Tozlu Sahne Kurucusu Kenan Yıldırım, Zübeyde Altıntaş, Gamze Kalmaz, Ziba Türk ve Handan Öztürk rol alırken, oyunun yönetmenliğini İlker Erçman, ışık, ses ve efektleri Murat Kızılkaya, yönetmen asistanlığını ve makyajları ise Zübeyde Altıntaş üstlendi.

İtalyan tiyatro yazarı Dario Fo ve Doğan Korkmaz’ın kadın oyunlarından kolajlanan Fermuar isimli psikolojik gerilim türündeki, tek perdelik tiyatro oyununu izlemek için Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nu dolduran tiyatro severler; yaşadıkları travmaların ardından akıl hastanesine düşmüş farklı kimliklerdeki kadınların çarpıcı hikayelerine tanık oldular.

Gerilimi yüksek performansı ile izleyicilerine hem gerilim dolu anlar yaşatan hem de şiddetin kadınlar üzerinde yarattığı travmaları çarpıcı bir şekilde ortaya koyan oyunun sonunda oyuncuların performansı uzun süre ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda Pi Drama kurucusu ve oyunun yönetmeni İlker Erçman, tiyatroyu izlemeye gelen herkese ve destek veren firma ve kişilere tek tek teşekkür etti. Tiyatro oyununun ardından küçük bir kokteyl düzenlendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık