Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

FETÖ Milas Çatı Davası görüldü

FETÖ/PDY Milas Çatı Davası, Muğla Adliyesi’nde görüldü. 2’si tutuklu, 4’ü firari, 41 sanığın yargılandığı davada, duruşma 29 Nisan’a ertelendi.

FETÖ Milas Çatı Davası görüldü

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Milas Çatı Davası, Muğla Adalet Sarayı’nda görülen duruşmayla devam etti. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, örgütün sözde Milas İmamı olarak bilinen sanıklar Abdullah D. ve Mustafa B.’nin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
Muğla Gazetesi’nden Neval Çolak’ın haberine göre; Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu’nda 31’nci celsesi gerçekleştirilen Milas Çatı Davası’nda 2’si tutuklu, 4’ü firari, 41 sanığın yargılanmasına devam edildi. Antalya ve Edremit Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında hazır edilen 2 tanık, SEBGİS sistemi ile mahkeme heyetince dinlendi.
Duruşmada mahkeme, örgütün sözde Milas İmamı olarak bilinen sanık Abdullah D. ve Mustafa B.’nin tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Mahkeme heyeti, firari sanıklar Muzaffer Aydın, Orhan Özkır, Ahmet Ali Uysal ve Mehmet Akın’ın yakalanma emrinin devamına karar verirken, savcının mütalaasına karşı avukat ve sanıklara süre verildi.
Gaziantep’te tutuklu olan sanık Mustafa B.’nin savunmasını bizzat mahkemede yapmak istemesi talebi üzerine, mahkeme heyeti, sanığın bir sonraki duruşmada hazır edilmesi için işlem yapılmasına karar verdi.
Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Milas Çatı Davası’nın bir sonraki duruşması 29 Nisan 2020 tarihinde görülecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis