“Fitre ve zekatlarınızı THK’na bağışlamanızı bekliyoruz”

ÖNDER Haber -

“Fitre ve zekatlarınızı THK’na bağışlamanızı bekliyoruz”

Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol, Ramazan ayı içerisinde vatandaşlardan fitre ve zekatlarını THK’ya bağışlamalarını beklediklerini söyledi…

THK Milas Şubesi Başkanı Ahmet Faik Demirkol tarafından, dün saat 11’de THK binasında kurum tarafından fitre ve zekatların kabulüyşle ilgili olarak basın açıklaması yapıldı.

Ramazan ayı dolayısıyla toplanacak olan fitre ve zekatlarla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Demirkol, “Tüm Milaslıların Ramazan ayını kutluyorum. Hem hayırsever hem de Atatürk’ün kurduğu THK’nu seven, sahiplenen Milaslılar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da fitre ve zekat çalışmalarımıza gönülden destek verecektir. Fitre ve zekat bağışında bulunmak isteyen hayırsever Milaslılarımız bu bağışları isterlerse mahalle muhtarları ile isterlerse bizzat kurumumuza gelerek gerçekleştirebilirler” dedi.

Fitre ve zekatların nerelerde kullanılacağına ilişkin de bilgiler veren Demirkol, “16 Şubat 1925 tarihinde Türk Tayyare Cemiyeti adıyla Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Türk Hava Kurumu, şimdilerde Türk Hava Kurumu Üniversitesi, THK Uçuş Akademisi, Gökçen Havacılık, Eskişehir, İzmir, Antalya, Erzincan ve Sinop’ta bulunan Havacılık Eğitim Merkezleri, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren 400’ü aşkın şubesiyle gökyüzünde sürekli kanat çırpan kocaman bir aile oldu. Türk Hava Kurumu topladığı fitre ve zekatları, havacılık gibi pahalı ancak ülkemiz için çok önemli bir faaliyetin devamlılığını sağlayabilmek için kullanıyor” dedi.

Ahmet Faik Demirkol, geçen yıl THK Milas Şubesi’nin Muğla ilçeleri içinde fitre ve zekat toplamada birinci olduğunu da anımsattığı açıklamasında, “Değerli Milaslı hemşehrilerimin, bu yıl da en yüksek düzeyde bağışlarını şubemize yapacaklarından eminim. Bu vesileyle tüm Milaslı hemşehrilerime teşekkür ediyor, Ramazan ayını tekrar kutluyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık