Form tutmaya çalışıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Form tutmaya çalışıyor

Milas Belediyespor Kulübü Voleybol alt yapısında voleybola başlayan ve uzun yıllar bu spor kulübünün farklı voleybol kategorilerinde oynayan ilçemiz voleybol sporcusu Büşra Şahin, 6 yıldır formasını giydiği İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübüyle yeni sezon için yeniden anlaşma yaptı.

2018 - 2019 sezonunda Türkiye Kadınlar Birinci Ligde Yeşilyurt forması ile mücadele edecek olan sporcumuz 21 yaşındaki Büşra Şahin yeni sezon öncesinde antrenmanlarını Milas Arena Cross Fitness Spor Salonunda antrenörleri Çisem ve Sercan Günay nezaretinde yapıyor.

 

Teşekkür etti

Yeni sezona sakatlıktan kurtulmuş ve hazır bir şekilde başlamak istediğini söyleyen genç sporcumuz Büşra Şahin, Ağustos ayı içinde başlayacak olan Yeşilyurt Kulübü voleybol antrenmanlarına kadar çalışmalarını Arena Cross Fitness Spor Salonunda sürdüreceğini belirterek, Arena’daki antrenmanlarımda benimle birebir ilgilenen ve çalışmalarıma destek olan hocalarım Çisem ve Sercan Günay’a teşekkür ediyorum dedi.

 

Başarılı olacaktır

Milas Arena Cross Fitness Spor Salonu İşletmecileri ve Antrenörü Çisem Günay, genç sporcu ile ilgili olarak yaptığı açıklama da şunları söyledi.

“Bir dönem Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Takımında Bölgesel Ligde takım arkadaşım olan kardeşim Büşra Şahin, ilçemizin adını İstanbul’da en iyi şekilde duyurmaktadır. İlçemizde uzun yıllardır bir sporcumuz voleybolda Milas dışına çıkamamıştı.Bu anlamda Büşra, son yıllarda Milas’ta yetişen en başarılı sporcumuzdur.Milas adına da İstanbul’da profesyonel bir spor kulübünde oynaması da şehrimiz için guru vericidir.

Kendisine, takımı Yeşilyurt’un antrenmanlarına katılacağı tarihe kadar spor salonumuzda antrenmanlarını aksatmaması adına yardımcı olmaktayız. Yeni sezonda kulübü Yeşilyurt’ta başarılı müsabakalar oynayacağı inancındayım. Bu nedenle yeni sezonda kendisine başarılar diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık