“Garibiz”le tamamlandı

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

“Garibiz”le tamamlandı

Bu sene 8’incisi düzenlenen Nebi Uslu Tiyatro Şenliği’nde, oyunların sahnelenmesi bölümü, 26 Mayıs Cuma akşamı Milas Temel Final Lisesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen, Yankı Büyükkaraca’nın yazıp yönettiği ve Mihrimah Kumaş, Gürkan Şamlı, Kaan Ant Arıtepe, Hilal Yiğit, Büşra Yarar, Melisa Demirci, İlayda Oyuk, Duygu Karakaya ve İbrahim Soyuer’in rol aldıkları “Garibiz” adlı oyunla tamamlandı.

Oyunun sonunda Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Belediye Meclis Üyesi Aysun Yılmaz, oyunculara ve oyunu izleyen topluluğa teşekkür ederken, oyunun yönetmenine de çiçek sundular.

Şenlik’te, peşpeşe 4 gün boyunca ‘Nebi Uslu Tiyatro Ödülleri’ne aday 4 oyunun sahnelenmesinin ardından; Kenan Yıldırım, İlker Erçman ve Ziba Türk’ten oluşan Değerlendirme Kurulu’nun vardığı sonuçlar, dün, gazetemizin yayına hazır olduğu saatlerde (28 Mayıs 2017 Pazar günü saat 21) Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılan ödül töreninde açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacaktı ... (Konuyla ilgili haberimize, yarınki gazetemizde yer vereceğiz.)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık