Gazi Uzman Çavuş Tayyip Günay’a ziyaret

ÖNDER Haber -

Gazi Uzman Çavuş Tayyip Günay’a ziyaret
  • 02 November 2016, Wednesday 7:03

10 Ekim’de, görev yaptığı Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından  vurularak ağır yaralı bir şekilde önce bölgedeki hastaneye, ardından GATA’ya kaldırılan Uzm. Çvş. Tayyip Günay’a, baba ocağı Ulaş mahallesindeki evinde ziyaret edilerek geçmiş olsun denildi…

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, bazı ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kılbey ve Murat Yazar’ın yanısıra İlçe Kadın Kolları yönetici ve üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, hem Gazimize hem de ailesine geçmiş olsun denildi.

Baba Durmuş Günay tarafından konuklar kapıda karşılanırken, gazimizin 3,5 aylık bebeği Esila Gönül’ü, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kucağına alarak sevdi.

Aile büyüklerine geçmiş olsun denildikten sonra Gazimizin yattığı odaya çıkan İl Başkanı Alban, Başkan Tokat ve CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Günay’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan talihsiz olayı Gazi Günay’dan dinleyen ziyaretçiler, acil şifalar dilerken, Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Sanırım bir süre raporlu olarak istirahat edeceksin. Bu süreçte ve daha sonrasında herhangi bir konuda neye ihtiyacın olursa hiç çekinmeden bana iletebilirsin. Sen sadece bu ailenin evladı değil, hepimizin evladı, hepimizin kardeşisin. Bizler, sizler için ne yapsak azdır. Sizin göstermiş olduğunuz fedakârlıkların yanında bizim yaptıklarımızın ya da yapacaklarımızın lafı bile olmaz” diyerek, yaralı gazimize ulusumuz adına minnet duygularını ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık