Genç kız yaşamını yitirdi …

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Genç kız yaşamını yitirdi …

İlçemize bağlı Dörttepe mahallesinde A.K. adlı 16 yaşındaki bir genç kız, henüz bilinmeyen bir nedenle av tüfeğiyle kendini vurdu.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Önceki akşam saat: 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle Dörttepe mahallesinde ailesiyle birlikte ikamet ettikleri evde 2002 doğumlu A.K. (16) adlı genç kız, av tüfeğiyle kendini vurdu.

Silah sesini duyan ailesi, genç kızın odasına koştu ve kızlarını kanlar içinde yerde yatarken buldu.

 

Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.Olay mahalline kısa sürede ulaşan ve ilk müdahaleyi yapan sağlık görevlileri, ambulansla genç kızı ilçemizdeki 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk ettiler.

Hastanenin Acil Servisindeki doktorlar, genç kızı kurtarmak için yoğun bir çaba harcadılar ancak gösterilen tüm çabalar yetersiz kaldı.Av tüfeğiyle göğsünden ağır yaralı olarak hastaneye getirilen genç kız ne yazık ki yaşamını yitirdi.

 

Olayla ilgili olarak güvenlik görevlileri soruşturma başlatırken, Acil Servisin önünde kızlarından iyi bir haber bekleyen ailesi ve yakınları, genç kızın ölüm haberiyle adeta yıkıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık