Gençler bayramlarını dolu dolu kutluyor

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Gençler bayramlarını dolu dolu kutluyor

Gençlik Haftası etkinlikler programının, 15 Mayıs Pazartesi günü, bir süredir devam eden grup maçları sonrasında Liseli Kızlar ve Erkekler Voleybol Turnuvası’nda finale kalan takımlar arasındaki maçlarla başlayacağı bildirildi.

Bu çerçevede Kapalı Spor Salonunda saat 09’da Kızlar Voleybol Turnuvası ve saat 10’da da Erkekler Voleybol Turnuvası finali ve ardından ödül töreni yapılacak.

Saat 10’da ayrıca, Atapark’ta Gençlik Haftası açılış töreni başlayacak.

Atatürk anıtına çelenk sunma ve saygı duruşunda bulunulması ile başlayacak tören İstiklal marşımızın söylenmesiyle sürecek.

Aynı gün saat 13’te Kapalı Spor Salonunda Hentbol Turnuvası ve saat 20’de de Aileler arası Hentbol Turnuvası ve ödül töreni yapılacak.

 

16 Mayıs Salı

Gençlik Haftası etkinliklerinin ikinci günü olan 16 Mayıs Salı günü, 1. Uluslararası Milas Balık Festivali ve Çocuk Oyunları Şenliği programı kapsamında saat 11’de Atapark’ta, 5 bin kişiyle ‘Topaç Çevirme’ Guinness rekor denemesi yapılacak. Aynı saatte Atapark’ta Kan Bağışı Kampanyası da başlatılacak.

Yine aynı saatte Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde El Sanatları Sergisi açılacak.

Saat 13’te Kapalı Spor Salonundaki Badminton Turnuvası ile sürecek olan ikinci gün etkinlikleri yine Kapalı Spor Salonunda saat 20’de başlayacak Aileler arası Badminton Turnuvası ve ödül töreniyle tamamlanacak.

 

17 Mayıs Çarşamba

Gençlik Haftası, 17 Mayıs Çarşamba günü saat 09’da Atatürk anıtı önünden başlatılıp İnönü Bulvarı, Dr. İsmail Hakkı Milaslı Caddesi, Kaymak Kavağı yolu, Belediye Piknik alanı güzergahı ile yine Atapark’ta tamamlanacak olan Bisiklet Turu ile başlayıp, saat 10:30’da Milas Şehir Stadı’nda, 1. Uluslararası Milas Balık Festivali ve Çocuk Oyunları Şenliği programı kapsamında bu kez 3 bin kişi ile ‘Balık Figürü Oluşturma’ Guinness Rekorlar Denemesi ile sürecek.

Saat 13’te Kapalı Spor Salonundaki Futsal Final Karşılaşması ile sürecek üçüncü gün etkinlikleri, yine Kapalı Spor Salonunda saat 14’te başlayacak Erkekler Basketbol Finali ve ödül töreniyle tamamlanacak.

 

18 Mayıs Perşembe

Gençlik Haftası etkinlikleri, dördüncü günü olan 18 Mayıs Perşembe günü saat 10’da Kapalı Spor Salonundaki Masa Tenisi Turnuvası ile başlayacak. Aynı gün saat 14’te, Prof. Dr. Muzaffer Demir ve Öğretim Görevlisi Osman Köse’nin konuşmacı olarak katılacakları “Atatürk ve Gençlik” konulu konferans, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda yapıldıktan sonra dördüncü gün programı, saat 20’de Kapalı Spor Salonundaki Bilek Güreşi Turnuvası ile tamamlanacak.

 

19 Mayıs Cuma

2017 yılı Gençlik Haftası etkinlikler programı, 19 Mayıs Cuma günü Atapark’ta yapılacak Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ile sürecek.

Saat 09’da, Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayacak törende daha sonra Halk Oyunları ve sportif gösteriler yapılacak.

Saat 10’da Atapark’tan başlayacak Gençlik Yürüyüşü ile programın gündüz bölümü sona erecek.

Bayram kutlamaları çerçevesinde akşam saat 20.30’da ise, Milas Belediyesi tarafından Atapark’tan başlatılacak Fener Alayı yapılacak.

Ve kutlamalar, saat 21:30’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi’nde (Açık Hava Tiyatrosu) Müzik Öğretmeni Ali Çakır yönetimindeki Karma Gruplarla Gençlik Konseri ile tamamlanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık