Gençlerden şehitlerimizin ruhu için lokma…

Adem KANKAYNAR -

Gençlerden şehitlerimizin ruhu için lokma…

 

CHP Milas İlçe Gençlik Kolları, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, başta Çanakkale Savaşları sırasında şehit düşen kahramanlar olmak üzere tüm şehitlerimiz için lokma dağıttı.

CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra CHP’li belediye meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu önünde gerçekleştirildi.

Etkinliği düzenleyen CHP Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur; “Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü… Yakın Türk tarihinin en parlak zaferlerinden birinin kazanıldığı bugünde, dünyaya bağımsızlık dersi veren bir milletin bugünkü yaşayan nesilleri olarak onları unutmadığımızı göstermek, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin ruhu için lokma dağıtıyoruz.

Bugünü anlamak için dünü görmemiz gerekiyor. Bugünün gençleri olarak geçmişimizi iyi analiz etmek, bu toprakların nasıl vatan haline dönüştürüldüğünü bilmemiz gerekiyor. Bunu göremezsek, bugün özgürce üzerinde yaşadığımız bu toprakların değerini de bilmeyiz.

Atatürk’ün gençliği olarak ay yıldızlı bayrağımızın bu topraklarda özgürce dalgalanmasını sağlayan ve bizlere bu kutsal vatan topraklarını emanet eden atalarımıza minnet ve şükran borcumuzun olduğunu biliyor ve her fırsatta da bu duygularımızı ifade ediyoruz.

İşte bugün yakın tarihimizin en önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’ni bu duygu ve düşüncelerle kutluyoruz. Vatan uğruna canını-kanını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Onları saygı, minnet ve şükranla anıyoruz” diyerek, etkinlikte emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık