Gençlik Haftası ve 19 Mayıs için hazırlıklar sürüyor

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Gençlik Haftası ve 19 Mayıs için hazırlıklar sürüyor

Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için oluşturulan komisyon ilk toplantısını yaptı.

Ülkemiz genelinde her yıl 15 - 19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında bir komisyon oluşturuldu. Oluşturulan Komisyon ilk toplantısını Milas Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yaptı.

Kaymakam Eren Arslan’ın başkanlığında oluşturulan komisyonun sekretaryasını ise Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yapacak.

Yapılan ilk toplantıda, Gençlik Haftası ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapılacak olan etkinliklerin ön görüşmeleri yapılarak, ne gibi organizasyonların yapılacağı kararlaştırıldı.

Komisyon tarafından 15 - 19 Mayıs haftası boyunca ilçemizde Gençlik Haftası Açılış Programı, Liseler arası Voleybol Turnuvası final maçları, Hentbol Turnuvası, Badminton Turnuvası, Aileler arası Badminton ve Hentbol Turnuvaları, Liseler arası Basketbol Turnuvası final maçları, Bisiklet Turu, Halk Eğitimi Merkezi Geleneksel Yıl Sonu El Sanatları Sergisi, Liselerarası Futsal Turnuvası Final Maçları, “Atatürk ve Gençlik” Başlıklı Konferans, Bisiklet Turu, Bilek Güreşi Turnuvası, Halk Oyunları, Jimnastik, Okçuluk, Karate, Judo, Taekwando gösterileri, Kan Bağışı Kampanyası, Karma Gençlik Orkestrası ve Korosunun konseri, Fener Alayı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının yapılması kararlaştırıldı.

Yapılacak olan etkinliklerin Milas’a ve Milaslılara yakışan bir şekilde olması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Kaymakam Eren Arslan; “Bir hafta boyunca ilçemizde farklı etkinlikler de yapılacak. Bunun için tüm organizasyonların bir arada sağlık bir şekilde yürütülmesi gerekmekte. Gerekli olan çalışmaların titizlikle yapılması ve kutlamaların hafta ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na uygun şekilde olması gerekli” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık