Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 15. Kez Kapılarını Açıyor

15. Milas Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine yarın açıyor. Saat 11.00'de açılacak fuarda traktörlerden zeytin hasat araçlarına, süt sağım makinelerinden budama gereçlerine kadar her türlü tarım ve hayvancılık araç gerecinin yanı sıra çeşitli meyve ve çiçek fidanları da yer alacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı 15. Kez Kapılarını Açıyor
  • 13 March 2024, Wednesday 14:21

Milas Güney Ege Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 15.’si, bugün Milas’ta başlıyor. Balçık Mevkisi’nde bulunan TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenecek açılış töreninin ardından ziyaretçilerini kabul edecek olan ve 4 gün açık olacak olan fuar, 10.00 ila 19.00 saatleri arasında açık olacak.

Bu sene 204 firma ve 400’ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacak olan fuar, 14-17 Mart tarihleri arasında açık kalacak. Fuarda yeni ürünler ve teknolojilerin kullanıldığı tarım ürünleri sergilenecek.

Fuar hakkında bilgiler aktaran fuarın düzenleyici firmasının yetkilisi Yavuz Hakbilir, “Fuar hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlıyor. 10 gündür hazırlıklarımızı daha da yoğunlaştırdık. Çiftçilerimiz de merakla fuarımızı bekliyor. Bu sene fuarımız 204 firma ve 400’ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacak. 100 binin üzerinde ziyaretçi hedefimiz bulunuyor. Geçen sene 90 bin civarındaydı. Çiftçimizin merakla yeni ürünleri ve teknolojileri görmek için beklediği bir fuar” diyerek, hafta içinde gelemeyen ziyaretçilerimiz için hafta sonu da fuarımız açık olacak. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN TOKAT’TAN ZİYARET

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da fuar alanına ziyaretde bulunup, organizasyon firmasından fuar hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Fuar hazırlıkları hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Tokat, “14-17 Mart tarihleri arasında TARİŞ Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan fuarda tarım ekipmanlarından gıda ürünlerine, tohumdan yöresel lezzetlere yüzlerce ürün vatandaşların ilgisine sunulacak.

Yarın açılacak olan fuar öncesi organizasyon firmamızla birlikte son kontrolleri gerçekleştirdik. Yıllar önce Milas tarımını geliştirmek için el ele oluşturduğumuz bu fuarın ömrünün uzun olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık