Göreve Gelir Gelmez Odasının Kapısını Söktürdü

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde yüzde 60,10 rekor oy oranı ile seçimi kazanan CHP'li Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan mazbatasını aldı. Erdoğan, Ak Partili Kamil Ceylan'dan görevi devraldıktan hemen sonra ilk vaadini gerçekleştirdi.

Göreve Gelir Gelmez Odasının Kapısını Söktürdü
  • 03 April 2024, Wednesday 14:35

Adaylık sürecinde 'kapımız herkese açık olacak' diyen Erdoğan, başkanlık odasının kapısını söktürdü.

Mazbatasını alan Başkan Erdoğan, "Sükûnet içerisinde geçirdiğimiz bir seçim döneminden sonra mazbatamızı aldık. İlçemizde Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, seçimin seçimde kaldığını, herkesin tercihine saygı duyarak demokrasinin tecellisi olan seçim neticesinde de görev ve yetkinin Köyceğiz halkı tarafından verilen yeni Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte 5 yıl içerisinde Köyceğiz’imize hep birlikte en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca Tüm Köyceğiz Halkına Sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Mazbatasını alan Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Köyceğiz Belediyesi önünde Köyceğiz CHP İlçe Başkanı Tanju Satılmış, CHP Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve partililer ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin ardından görevine başladı.

Mazbata töreninde CHP Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı.

11 ilçe arasında CHP'nin en fazla oy oranına ulaştığı ilçe Köyceğiz oldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık