Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’ndeki kayalıklara düşerek can veren Bodrum İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Taner Uysal, Milas’ta düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Otomobili ile geldiği Bodrum’un Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkisi’nde gece karanlığında dengesini kaybederek kayalıklara düştüğü öne sürülen47 yaşındaki Dr. Taner Uysal, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.
Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından İsmetpaşa Mahallesi’ndeki baba evine getirilen Uysal’ın cenazesi, helallik alınmasının ardından Zeytuniye Camisi’ne getirildi. 
47 yaşındaki Taner Uysal, Öğle namazına müteakiben Zeytuniye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi. 
Uysal için düzenlenen cenaze törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas ve Bodrum İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri ve personeli ile yakınları katıldı. 
ÇEVRE VE KÜLTÜR DOSTUYDU
Lions Kulübü üyesi olan Uysal’ın ani ölümü adeta şok etkisi yarattı. Karya Sanat Emekçileri Derneği’nin (KASANDER) Başkanı olan Dr. Taner Uysal, 2015 yılı aralık ayında Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde sanatçıların yaşamlarını sürdürebilmeleri için Sanat Köyü Projesi başlatmıştı.
Uysal ayırca, Demeter ekolojik yaşam çevre hareketinin öncüsü olarak toplam bin dekar atıl, kayalık orman vasfını yitirmiş arazilerde zeytin ağaçlandırması ve binlerce dekarlık alanlarda doğa temizlikleri gerçekleştirirken 30 yıllık dolu dolu geçen kamu hizmetleri sırasında dönemin Bakanından, Kaymakamından, Uluslararası STK‘lara kadar başarı belgeleriyle ödüllendirildi.
Uysal ayrıca, Muğla Tarım İl Müdürlüğünde görev yaptığı dönemlerde Muğla’nın ilk kez organik tarımla tanışmasına vesile olan ekibin içerisinde yer alarak, organik tarımın olmazsa olmazlarından zirai ilaçlara alternatif faydalı böceklerin üretilmesi çalışmalarında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İl Kontrol Laboratuvarı’nda İl insektaryum sorumlusu olarak hizmet vermişti.  Bodrum İlçesi Yahşi Zihinsel Engelliler Okulunda da eğitimci olarak görev alan Uysal, burada da hazırlamış olduğu “Okulumuz Şifa Bahçesi” isimli projesi ile de Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce büyük bir beğeni toplamıştı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık