Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Güçlü kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini sergilediler

​​​​​​​Milas Belediyesi’nin mart ayında başlattığı ‘Örgü ve Amigurumi Kursu’nu tamamlayan 15 kursiyer, kurs boyunca ürettikleri örgü çanta, dekorasyon ürünü ve amigurumi bebeklerini vatandaşların beğenisine sundu.

Güçlü kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini sergilediler

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz mart ayında başlatılan ‘Örgü ve Amigurumi Kursu sona erdi. Usta öğretici Melek Kaplan’ın eğitmenliğinde kurs alan 15 kursiyer, 3 ay boyunca ürettiği ürünleri, Salı günü tarihi Çöllüoğlu Hanı’nda vatandaşların beğenisine sundu.

Kadınların sosyalleşmesi ve ev ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla hayata geçirilen kurs kapsamında haftada iki gün bir araya gelerek örgü ve amigurumi kursu alan 15 kadın, elde ettikleri becerileri, Çöllüoğlu Hanı’nda açtıkları sergiyle taçlandırdı.

Kurulan sergiyi ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ürünleri tek tek inceleyerek kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Başkan Tokat, “Kadınlarımızın sosyalleşmesi amacıyla başlattığımız kursun finalinde sergimizi oluşturduk. Ortaya çıkan ürünler, büyük bir beceri işi. El emeği göz nuru ürünleri ürettikleri için kursiyerlerimizi kutluyorum. Yeni kurslarımızı en kısa zamanda başlatacağız.” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis