GÜLLÜK 93. KABOTAJ BAYRAMI ETKİNLİKLERİ 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR...

Her yıl düzenlenen Kabotaj Bayramı etkinliklerinin 93.’sü, bu yıl da Güllük’te, bir hafta boyunca süren etkinliklerle kutlanacak.

GÜLLÜK 93. KABOTAJ BAYRAMI ETKİNLİKLERİ  1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR...

01 temmuz 2019 saat 10’da Güllük Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ile İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak olan kutlama etkinlikleri, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve deniz şehitlerimiz anısına denize çelenk bırakılmasıile devam edecek.

Aynı gün Güllük Kültür Sanat Merkezi’nde  Nakış (Biçki,Dikiş), ahşap şekillendirme,dekoratif ahşap süsleme,rölyef(kabartma sanatı) sergileri açılışısaat 11:30’da gerçekleştirilecek.

93. Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri, 5 temmuz günüsaat 12.30’da, dalgıçların su altında yapacakları temizlik çalışmaları ile devam edecek.

6 temmuz 2019 saat 10’da, Kabotaj Bayramı’nın geleneksel yüzme ve tekne yarışları,denizden tabak çıkartma ve yağlı direk yarışları, Güllük iskelesinde yapılacak.

Aynı gün saat  21:00’de dj performansı ve ve sonrasında Selcan Kökçen Şahin konseri Belediye Hizmet Binası önündeki alanda gerçekleştirilecek.

Kabotaj Bayramı kutlamalarının son günü olan 7 temmuz 2019 saat 10’da, Güllük İskelesi’nde yapılacak olan Dragon Festivaliyapılacak. Dragon teknelerinin gösterisi, büyük ilgiyle izlenecek. Aynı gece saat 21’de Dj performansı, Bahardan Esintiler Defilesi ve Efes Bandosu konseri yine Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık