Güllük Kavşağı’nda kaza… 4 yaralı…

ÖNDER Haber -

Güllük Kavşağı’nda kaza… 4 yaralı…

Bodrum’dan ülkelerine dönmek üzere otobüs ile yola çıkan Hollanda ve Danimarkalı turistleri taşıyan otobüs Güllük Kavşağı’nda otomobil ile çarpıştı… 4 kişi yaralandı... Kazadan sonra şok geçiren turistler başka bir minibüs ile havalimanına yetiştirildi…

Bodrum’da iki hafta tatil yaptıktan sonra Cumartesi günü öğle saatlerinde ülkelerine dönmek üzere Milas - Bodrum Havalimanı’na doğru yola çıkan Hollandalı ve Danimarkalı turistlerin bulunduğu Alaatin Karabulut yönetimindeki 45 UR 938 plakalı otobüs Güllük Kavşağı’nda, havalimanından aldığı arkadaşlarını Bodrum’a götürmekte olan 32 yaşındaki Atilla Yılmaz yönetimindeki 09 HK 745 plakalı otomobile çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile 10 metre kadar sürüklenen otomobilde bulunan Hülya Sanay, Emine Deveci, Hatice Karaboğazlı, Kübra Tetik yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ambulansları ile Sanay ve Deveci Özel İzan Hastanesi’ne Tetik ile Karaboğazlı ise Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hafif yaralanan 3 turist ayakta tedavi edildikten sonra tur şirketi tarafından temin edilen minibüs ile Milas Bodrum Havalimanı’na gönderildi.

Kazada büyük şok yaşayan turistlerden bazıları ambulanslar gelene kadar yaralıları teselli etmeye çalıştı. Otomobil sürücüsü Yılmaz “Kavşakta tadilat, önümde TIR vardı. TIR beni sıkıştırınca kaçmak istedim. Kavşağın ortasına geldiğimde otobüsle çarpıştık. Allah’tan ağır yaralanan olmadı” dedi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Yaralıların durumlarının ağır olmadıkları belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık