Güllük’te A Sınıfı Turizm Acentası olduğunu biliyor muydunuz?

Gülçin ERŞEN –

Güllük’te A Sınıfı Turizm Acentası olduğunu biliyor muydunuz?

Yıllardır ulaşım ve yolcu taşımacılığı konusunda hizmet veren Ahmet Bozan, Güllük’te yaşayan “yabancılar”ın da istekleri doğrultusunda “bgt”(Bodrum Güllük Turizm) adlı bir seyahat acentası kurdu.

Artık, Güllük’teki yerli ve “yabancılar”ın yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti alım, check in işlemlerini bgt’de yaptırabildiklerini belirten Bozan, şöyle konuştu:

“Taksicilik hizmetimizin yanısıra 7-8 yıldır buradaki bir otelin tüm taşımacılık işlerini yapıyorduk. Şimdi kurumsallaşarak hizmetimizi genele yaydık. TÜRSAB üyesi A Sınıfı Seyahat Acentasıyız. Günlük gezi ve tekne turları da düzenliyoruz.”

Bu yıl turizmde yaşanan olumsuzlukların Güllük’ü de etkilediğini, birçok yazlıkçının ve yabancının henüz gelmediğini belirten Bozan, “Şu sıralar periyodik turlarımıza müşteri aldığımız gibi, isteğe göre de gezi düzenliyoruz. Önümüzdeki yıllarda hizmetimizi geliştirip genişleterek sürdürmek istiyoruz. Örneğin; İncirli İn – Ören – Akyaka – Yatağan; Selimiye – Bafa – Heraklia; Didim... turlarını düzenleyeceğiz” dedi.

Güllük için bir ilk sayılan bgt’ye başarılar diliyor ve hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

(19 Haziran 2016 / Güllük)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık