GÜLLÜK’TE ATATÜRK SERGİSİ

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN

GÜLLÜK’TE ATATÜRK SERGİSİ

Milas Belediyesi ve Milas Kent Konseyi tarafından organize edilen “Kurtuluştan Cumhuriyete Atatürk ve Kuvayı Milliye” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

İlçemize bağlı Güllük Mahallesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılışına; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Çınar ve Faik Karagöz ile Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük ve vatandaşlar katıldı.

Bilgi ve D. Ali Şahinoğlu tarafından hazırlanan  ‘Kurtuluştan Cumhuriyete Atatürk ve Kuvayı Milliye’ adlı fotoğraf sergisi açılışı öncesi kısa bir açıklama yapan Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük; serginin 29

Ekim tarihinde daha kapsamlı bir şekilde Milas’ta açılacağını belirterek Bilgi ve D. Ali Şahinoğlu çiftine, serginin düzenlemesine katkıda bulunan Milas Belediyesine ve katılanlara teşekkür etti.

Fotoğraf sergisi hakkında açıklamada bulunan D. Ali Şahinoğlu; “Onurumuzla yaşadığımız bu toprakları, çabalarına borçlu olduğumuz, başta ulu önder Atatürk, silah arkadaşları ve Kuvayı Milliyecileri anlatmak bu topraklar üzerinde yaşayan her aydının görevidir.

Sergi, onlara duyulan saygı, minnet ve vefadır... Serginin Güllük’te açılmasını sağlayan Milas Kent Konseyine ve serginin açılması için değerli yardımlarını esirgemeyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık