Güllük’te karanlık sokaklar!

Gülçin ERŞEN -

Güllük’te karanlık sokaklar!

Güllük’te 1 Temmuz Cumartesi günü patlayarak yanan ve bazı konutlarda 18 saatlik elektrik kesintisine neden olan trafo onarıldı. Ancak, o günden bu yana 121, 123 ve 124’üncü sokaklarda sokak aydınlatmaları yanmadığından, bölge gece belli bir saatten sonra zifiri karanlık oluyor.

Sokakları ışıksız kalan mahalle sakinleri, 3 Temmuz’dan bu yana Aydem’i aradıklarını, “Acil” notuyla kayıt alınarak kendilerine numara verildiğini, ancak 10 gün geçmesine karşın, sokak aydılatmalarının çalışmadığını belirtiyorlar. Tekrar arayıp kayıt numarasıyla bilgi almaya çalışanlara ise, “Bakım sırasına alınmış, tekrar hatırlatalım” denilerek, yeni bir kayıt numarası veriliyor.

Yaz akşamları genelde dışarıda dolaşıp, misafirliğe gidip, eve geç gelenler tedirginlik yaşıyorlar. Üstelik bu sokaklara zaman zaman domuzların da indiği biliniyor.

Yetkilileri aramaktan yıldıklarını belirten mağdur yurttaşlar, bir yandan da trafoların kaldırılarak, elektrik hatlarının yeraltından geçmesi, 10 gün önceki trafo onarımı sonrası konutlara (yanmış olanların yerine) yeni elektrik kablosu çekilmesi için yaptıkların masrafı AYDEM’den alabilmek için imza topluyorlar.

Bazı yurttaşlar, “Habire zam yapmasını, fatura ödemesi gecikince elektriği kesmesini biliyorlar. Şimdi bir arızayı günlerdir gideremediler. Biz de onların parasını kesebilecek miyiz?” diyerek kızgınlıklarını dile getiriyor.

(11 Temmuz 2017 / Güllük)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık