Güllük’te silahlı kavga

ÖNDER Haber -

Güllük’te silahlı kavga

İlçemiz Güllük Mahallesi’nde şahıslar arasında tartışma çıktı… Tartışma sırasında bazı şahıslar yanlarında bulunan silahlarla ateş açtı… Gerçekleşen olayın ardından kaçan şahıslar kısa sürede yakalandı…

Önceki gün saat 15:00 sıralarında Güllük’teki bir kahvehane önünde 3 kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

İ. A. ile tartıştığı iddia edilen B. E. K. ve M. K.’nın yanlarında bulunan silahla ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri, İ. A.’yı 31 KN 341 plakalı araçta, şüpheli B. E. K. ve M. K.’yi ise 34 PJ 8921 plakalı araçta Güllük’ten Milas istikametine doğru seyrederken yakaladı.

B. E. K. ve M. K.’nin içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramada seri numarası kazınmış, ruhsatsız av tüfeği, av tüfeğine ait 13 fişek ve bir adet ruhsatsız Beretta marka tabanca, bıçak ele geçirildi.

Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada silah çeken ve ateş eden şahıslar “silahlı kavga, adam öldürmeye teşebbüs”ten gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık