Günay Karadağ’a Teşekkür!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Günay Karadağ’a Teşekkür!

Milas Gençlik Güreş İhtisas Spor Kulübü Derneği yöneticileri, kulübün kuruluşunda emeği geçen ve çalışmalara büyük destek veren Günay Karadağ’ı ziyaret ederek kendisine Teşekkür Plaketi verdiler.

Milas Gençlik Güreş İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı İlhan Hazer, derneğin 2. Başkanı Hasan Ölmez ve derneğin önceki dönem Muhasip Üyesi olan ve Karadağ ile birlikte aynı yönetimde görev yapan Hakkı Birgi’yle birlikte, derneğin kuruluşunda büyük katkıları olan Günay Karadağ’ı evinde ziyaret etti.

Ziyarette Karadağ’a, yapmış olduğu çalışmalar ve kulübe verdiği emekler için teşekkür eden Hazer; “Sizin gibi, hayatlarından fedakârlık ederek Milas’ta güreş ateşini yakan insanlara saygımız sonsuz” dedi.

Konuşmasında daha sonra, dernek olarak, kuruluşlarından bugünlere gelmelerinde emeği olan her insana ulaşmaya çalıştıklarını ve onların tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirten İlhan Hazer; “Milas’ta bir avuç güreş sevdalısının bir araya gelerek kurduğu derneğimiz, sizlerin o ilk günlerdeki ruhunuz gibi bir coşkuyla çalışmalarını sürdürüyor. Dernek olarak geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz bir etkinlikle, geçmişte kulübümüze katkısı olan değerli büyüklerimize plaketler vermiştik. Siz o gün rahatsızlığınızdan dolayı katılamamıştınız. Bugün arkadaşlarımızla beraber hem sizi ziyaret edelim, hem de teşekkürlerimizi ileterek sizinle sohbet edelim istedik” dedi.

Ziyaretten çok büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Günay Karadağ ise; “Milas’ta güreşin devam etmesi, bizim yaktığımız o meşaleyi bugün sürdürmeniz beni ziyadesi ile mutlu etti. Şimdi sizin ziyaretinizle sanki derneği ilk kurduğumuz gün gibi sevindim, heyecanlandım. Derneğe zamanında büyük katkılarımız oldu. Maddi manevi elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Ziyaretinizden dolayı ziyadesi ile mutluluk duydum. Beni çok duygulandırdınız” dedi.

Ziyarette Karadağ’ın anıları dinlendi. Duygulu anlara sahne olan ziyaret, Dernek Başkanı İlhan Hazer’in Karadağ’a plaket vermesi ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık