Günlük ve Ovakışlacık’a da Çocuk Oyun Parkı yapıldı

ÖNDER Haber -

Günlük ve Ovakışlacık’a da Çocuk Oyun Parkı yapıldı

Milas Belediyesi’nin, ilçemizin kırsal mahallelerinde sürdürmekte olduğu oyun parkı yapım çalışmalarıyla çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturulmaya devam ettiği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla Milas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemizdeki eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş parkların bakım ve onarımlarına devam ederken, kırsal mahallerde de uygun bulunan alanlara yeni çocuk parklarının yapımı sürüyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen ziyaretlerde muhtarlar ve mahalle sakinlerince istenen çocuk oyun parkı kapsamında Günlük ve Ovakışlacık  mahallelerinde de park yapım çalışmaları tamamlandı.

İhtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği sosyal alanlara bank ve kameriyeler yapılıyor.

Çocuklara güven içinde, rahat zaman geçirebilecekleri alanlar yapmak için çalıştıklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İlçemizde çocukların oyun alanı olarak düzenlenen parklarda, oyun gruplarının bakım ve onarımını yaptık, çocuklarımız için yeni parklar oluşturduk, oluşturmaya devam edeceğiz. Kırsal mahallelerimizde değerlendirilebilecek her yeri çocuklarımız için oyun parkı, yetişkinlerimiz içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getiriyoruz, getireceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık