Güreşseverler, aday adayına yoğun ilgi gösterdi

Adem KANKAYNAR -

Güreşseverler, aday adayına yoğun ilgi gösterdi

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Sibel Metin, Milas Yörük Obaları Derneği tarafından ilk kez ilçe merkezinde düzenlenen boğa güreşlerini izlemek için Milas Arena’ya geldi.Arena’ya giren Metin, vatandaşlar tarafından yoğun tezahürat ve ilgi ile karşılandı. Bazı güreşseverler ise Metin’e, “Hoş geldin Hanım Ağa!” diye tezahüratta bulundu ...

Milas Yörük Obaları Derneği tarafından, ilki geçtiğimiz aylarda ilçemize bağlı Ören mahallesinde düzenlenen Boğa Güreşleri bu kez Milas ilçe merkezinde yapıldı.

Dernek tarafından ilçemiz merkezinde ilk kez düzenlenen güreşlerde, yurdun dört bir tarafından katılan şampiyon boğalar, birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.

Güreşseverlerin büyük bir keyifle izlediği güreşlere, halkın yanı sıra siyasiler de yoğun bir ilgi gösterdi. İşte o siyasilerden biri de, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Sibel Metin’di.

Bir grup İYİ Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte Arena’ya gelen Metin’in ismi, cazgır tarafından anons edildiğinde, Arena’daki güreşseverler de önce alkışlarla, ardından da tezahüratlarla aday adayına ‘hoş geldiniz’ dediler.

Arena’daki güreşseverleri selamlayan Aday Adayı Metin, kendilerine ayrılan bölüme, vatandaşların uzun süre tezahüratta bulunması nedeniyle oturamadı.Bazı vatandaşlar ise İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Sibel Metin ile fotoğraf çektirmek için yarıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık