‘Gürol Hocamız’ı kaybettik!

ÖNDER Haber -

‘Gürol Hocamız’ı kaybettik!

22 ve 23’üncü dönem CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin yaşamını yitirdi.

Prof. Ergin için TBMM’de dün bir tören düzenlendi.

Törene Gürol Ergin’in ailesinin yanısıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Levent Gök, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın da aralarında bulunduğu parti yöneticileri, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, eski-yeni milletvekilleri, TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, aralarında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da bulunduğu çok sayıda belediye başkanı ve Meclis çalışanları katıldı.

Ergin, Kocatepe Camisi’nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Gürol Ergin

1944 yılında Samsun’da doğan Gürol Ergin, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Atatürk ve Hacettepe üniversitelerinde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

Hacettepe Üniversitesi’nde Senato Üyeliği, Mezuniyet Sonrası Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve Gıda Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanlığı ile Mühendislik Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten, evli ve 2 çocuk babası Prof. Ergin, bir dönem TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı olarak da hizmet vermişti ...

 

Başsağlığı

‘Gürol Hocamız’ın yaşamını yitirmiş olması yüzünden büyük üzüntü içindeyiz.

Ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık