Hasan Alban, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

ÖNDER Haber -

Hasan Alban, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın abisi Hasan Alban, geçirdiği kalp krizi yüzünden yaşamını yitirdi…

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’ın abisi Hasan Alban (50), dün sabah saatlerinde Hayıtlı Mahallesi Şair Nahit Ulvi Akgün Caddesi’nde yaya olarak yürüdüğü sırada fenalaştı.

Yere yığılan Hasan Alban’ı fark eden çevredeki vatandaşlar yardımına koştular. Olay yerine daha sonra 112 sağlık ekipleri de sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelip ilk müdahalede bulunmasının ardından Hasan Alban, yaklaşık 200 metre ötedeki Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Alban, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abisi Hasan Alban’ın yaşamını yitirdiği haberini alan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve ailesi hastaneye geldiler. Mürsel Alban ve Hasan Alban’ın ailesi burada gözyaşlarına hakim olamadılar.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat, Faik Karagöz, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Alban ailesini hastanede yalnız bırakmadılar.

Ambulans geç geldi

iddiası…

Öte yandan, vatandaşlar 112 acil servis ekiplerine durumu 5 – 6 kez bildirmelerine rağmen, ambulansın olay yerine geç geldiğini iddia ederek, “Özel bir hastaneye yaklaşık 200 metre, 112 acil servis istasyonuna ise 400 metre mesafede meydana gelen bir olaya sağlık ekiplerinin yaklaşık 15 dakikada ulaşması normal mi? Bazı arkadaşlarımız koşarak özel hastaneye bile gidip yardım istediler. Ama ne yazık ki kalp krizi geçirdiğini öğrendiğimiz kişi yaşamını yitirmiş” dediler.

Bugün Muğla (Menteşe)

Şehir Mezarlığı’nda

toprağa verilecek

Hasan Alban’ın cenazesi, bugün öğle saatlerinde Milas’taki evinden alınıp Muğla (Menteşe) Kurşunlu Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında Muğla (Menteşe) Şehir Mezarlığı’ndaki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Başsağlığı

Hasan Alban’ın yaşamını yitirmesi nedeniyle yaşanan büyük üzüntüyü paylaşıyor, ailesine, yakınlarına, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık