Hastanede silah çekince ortalık karıştı …

Oktay ÇAYIRLI -

Hastanede silah çekince ortalık karıştı …

İlçemizde bulunan özel bir hastaneye gelen ve alkollü olduğu iddia edilen şahıs, sağlık görevlilerine silah çekince ortalık karıştı… Her ihtimale karşı bölgede yoğun güvenlik önlemi alan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsı ikna ederek elindeki silahı almayı başardı…

Sağlık sorunları olduğu iddiasıyla bir taksi ile Cumartesi günü öğlen saatlerinde özel hastaneye gelen 50’li yaşlardaki İ.U., davranışları nedeniyle hastanede hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Sağlık çalışanlarına, “Ben hastayım. Kanımı alın tahlil yaptırın” dediği öğrenilen İ.U.’nun daha sonra ise kanını alan sağlık emekçisinin canını yaktığını iddia ederek yanında bulunan silahı çekip görevlinin yanına gelmesini istedi. Bu sırada odada bulunan bir kadın sağlık çalışanının sırtına silahı dayayarak su getirilmesini isteyen İ.U. için bölgeye güvenlik görevlileri sevk edildi.

Milas İlçe Emniyet Müdürü M. Cüneyt Yörükoğlu ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin’in de olay yerine gelmesiyle şahısla iletişim kurulmaya çalışıldı.

Hastanede bulunan polisler İ.U.’nun yanına gitmeden önce çelik yeleklerini giyerek, çatışma ihtimaline karşı silahlarını hazır getirdiler. Daha sonra, şahsın bulunduğu odanın önüne gelen polisler, İ.U.’dan silahı teslim etmesini istediler. Polislerle bir süre konuşan İ.U. sonunda silahını bırakarak teslim oldu.

 

Gülerek çıktı…

Silahın alınmasının ardından şahıs üst araması yapılarak hastaneden çıkarılıp Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Hastane çıkışında kapı önünde bekleyen polis memurlarını gören İ.U. “Benim için baya hazırlanmışsınız” diyerek gülmeye başladı.

 

Kamu personeliymiş…

İ.U.’dan alınan silahın ruhsatlı olduğu ve şahsın ise bir kamu kurumunda mühendis olarak görev yaptığı öğrenildi. Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilecek ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık