‘Haydi Milas, Şampiyonuna sahip çık!’

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Haydi Milas, Şampiyonuna sahip çık!’

Yeni Milasspor, Süper Amatör Futbol liginde yine şampiyon olarak ipi göğüslerken, 1 Nisan 2018 Pazar günü, yani yarın kendi evinde oynayacağı Seydikemer Belediyespor maçı sonrasında taraftarı önünde şampiyonluk turu atacak.

Yeni Milasspor Kulübü’nün başarılı Başkanı Hasan Özmen ve arkadaşları, ligin son maçı öncesinde bütün Milaslılara, takımlarını yalnız bırakmamaları çağrısında bulunurken, BAL Ligi yükselme maçı öncesinde de teknik heyet ve futbolculara moral verilmesinin önemine dikkat çekiyorlar.

Özmen, “Binbir türlü zorluklarla, büyük bir mücadele ve özveri sonrası takımımız, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da ligi şampiyon olarak tamamladı. Hatırlanacağı gibi geçen yıl BAL Ligi Play Off maçında büyük bir talihsizlik yaşadık ve kaybettik, ancak bu sene bu talihsizliği yaşamayacağız. Çünkü arkamızda, bizim 12’nci adamımız dediğimiz taraftarımız var, onların duaları var. İyi ya da kötü günümüzde bizi yalnız bırakmayan cefakâr-vefakâr Milas halkı var. Umuyoruz ki hem son maçımızda, hem BAL Ligi yükselme maçında bizi yalnız bırakmayacaklardır” diyerek, destek çağrısında bulundu.

Milas Önder Gazetesi olarak biz de tüm Milas halkına çağrıda bulunuyoruz:

Haydi Milas, Şampiyonuna sahip çık!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık