Hayırsever Yurttaşımız Dr. Mete Ersoy öğrencilerle buluştu

Oktay ÇAYIRLI -

Hayırsever Yurttaşımız Dr. Mete Ersoy öğrencilerle buluştu
  • 28 September 2016, Wednesday 6:46

Hayırsever yurttaşımız Dr. Mete Ersoy, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi... Ziyaret sırasında okul öğrencileri, Dr. Mete Ersoy’un Eşi Günseli Ersoy tarafından daha önce Anadolu Lisesi’ne müzik derslerinde kullanılması amacıyla hediye edilen müzik aletleri ile şarkılar seslendirdiler…

Hayırsever Dr. Mete Ersoy, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla önceki gün Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nu ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ersoy’a ziyareti sırasında eşi Dr. Günseli Ersoy, Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal da eşlik etti.

 

Yeni Müdürlere

başarılar diledi

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Dr. Ersoy, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali Aktaş ve Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürlüğü görevine yeni atanan İbrahim Türker Yaşoğlu’na yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Öğrencilerden sürpriz

Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Ali Aktaş, hayırsever yurttaşımız Dr. Mete Ersoy ve eşini okullarında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Lisede müzik dersinde kullanılması amacıyla daha önce piyano, gitar, keman gibi müzik aletleri hediye eden Günseli Ersoy’a, okulun müzik öğretmenleri Lütfi Matur ve Merve Yörükoğlu eşliğinde öğrenciler tarafından bir sürpriz de gerçekleştirildi.

Dr. Günseli Ersoy Müzik Sınıfı’nda Dr. Mete Ersoy’a ve eşi Günseli Ersoy’a özel olarak gerçekleştirilen müzik dinletisi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Ali Aktaş bu arada, hayırsever Ersoy’un şiirlerini kitap haline getireceklerini, kitabın Kasım ayı içinde çıkarılacağını da söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık