Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Hediyem 81 ilin 81 öğretmenine”

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ´Hediyem 81 ilin 81 öğretmenine´ projesi kapsamında hazırlanan koliler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere ulaşmak üzere kargoya teslim edildi. 

“Hediyem 81 ilin 81 öğretmenine”

Milas Kaymakamlığı, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen “Hediyem 81 ilin 81 öğretmenine’ projesi kapsamında Milas’ın yerel ürünleri Türkiye’nin 81 ilinde görev yapan öğretmenlere gönderildi.
Öğretmenleri küçük bir sürprizle mutlu etmek amacıyla düzenlenen projede bu yıl kolilerde; Milas’ı simgeleyen zeytinyağı, bal, zeytinyağı sabunu, zeytin kolonyası, çeşitli kitaplar ve mektupların yer aldığı özel bir hediye paketleri yer aldı.
Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Tarım ve Orman İlçe Müdürü Eşref Arslan ve projenin katılımcılarıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 81 ilde görev yapan 81 öğretmene gönderilmek üzere hazırlanan hediye paketleri, 24 Kasım’da teslim edilmek üzere kargoya verildi.


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis