Hepsi Milas’ta!

Adem KANKAYNAR -

Hepsi Milas’ta!
  • 07 September 2017, Thursday 7:12

Milas, önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir dizi kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak …

Ören’de Türk Sanat Müziği Konseri …

Milas Musiki Derneği tarafından 10 Eylül 2017 Pazar günü saat 20.30’da Ören Yalı Konser Alanında Türk Sanat Müziği konseri verilecek.

7. Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni …

11 Eylül 2017 Pazartesi günü ise Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’nda dereceye giren sanatçılara, Çöllüoğlu Hanı’nda saat 16’da düzenlenecek törenle ödülleri sunulacak.

Uluslararası ZurnaZen Festivali …

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası ZurnaZen Festivali, 12 Eylül 2017 Salı günü başlayacak ve 14 Eylül’de sona erecek. Festivalin son günü, yani finali ise Milas’ta yapılacak. Atapark’ta saat: 21’de başlayacak etkinlik, uzun yıllar Milaslıların hafızalarından silinmeyecek türden bir etkinlik olacak.

Hasan Özgen Sempozyumu …

İlçemizde 15 - 16 Eylül 2017 tarihlerinde ise Milaslı Belgesel Sinemacı ve Görüntü Hasan Özgen’in konu/konuk edileceği sempozyum gerçekleştirilecek.

Milas Belediyesi’nin, “Şehrin Belleği” vurgusuyla gelenekselleşen bu etkinliğinin hazırlanması ve moderatörlüğünü, önceki yıllarda olduğu gibi yine Halim Şafak Şanlıdağ yapıyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık