Her bir kapak, Karan Bebek için hayat olacak

Tekerlekli sandalyeler için toplanan mavi kapaklar bu kez Karan Bebek’e hayat olmak için toplanıyor.   

Her bir kapak, Karan Bebek için hayat olacak
  • 07 June 2023, Wednesday 11:40

Milas’ın ilk ve tek SMA hastası olan Karan Tuncer için her gün yeni bir etkinlik, yeni bir kampanya yapılıyor. Son olarak aile tarafından geri dönüşüm için kağıt atık toplama kampanyasının yanı sıra Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü de mavi kapak toplama kampanyası başlattı.

Kampanyada yüzde 60’ı aştığı için SMA'lı bebekler için bir umut projesi olan 1euro1insan platformuna da dahil olan Karan Tuncer için dört bir koldan seferber olan gönüllüler, kur farkına takılmadan bir an önce bebeği Zolgensma ilacına kavuşturmak istiyor.

Bu kapsamda SMA (Spinal Musküler Atrofi), hastalığı hakkında kısa bir bilgi veren Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir,  “Karan Bebek, bu zorlu mücadeleyle karşı karşıya olan küçük bir savaşçıdır. Ona umut olmak için harekete geçiyoruz.” Dedi.

Binbir’in açıklaması şöyle devam etti;

“Bugün sizlere önemli bir konuda destek olmanızı ve hayat kurtarmanın ne kadar kolay olabileceğini anlatmak istiyoruz. Karan Bebek, SMA hastası bir çocuğumuzun hayatını değiştirmek için hepimizin bir araya gelme zamanı geldi.

Mavi Kapak Toplama Kampanyası ile Karan Bebek'e destek olabilirsiniz. Nasıl mı? Çok basit! Evde, işte veya okulda kullandığınız tüm plastik kapakları biriktirin ve daha sonra bu kapakları geri dönüşüm için bize teslim edin. Kapaklarınızı geri dönüştürerek, Karan Bebek'in tıbbi tedavi ve rehabilitasyon masraflarına destek olabilirsiniz.

Mavi kapaklar, bu kampanyada büyük bir anlam taşıyor. SMA farkındalığını artırmak ve Karan Bebek gibi SMA hastaların hayatına umut olmak için mavi kapaklarınızı bize ulaştırabilirsiniz.

Lütfen siz de desteğinizi esirgemeyin! Ailenizle, arkadaşlarınızla, komşularınızla ve iş arkadaşlarınızla bir araya gelerek bu kampanyayı duyurun ve mavi kapaklarınızı toplayarak Karan Bebek'e ve SMA hastalarına yardımcı olun.

Kampanyamıza katılmak ve kapaklarınızı teslim etmek için “Milas Gençlik Merkezi” ile iletişime geçebilirsiniz. Her bir kapak, Karan Bebek'in hayatında bir dönüm noktası olabilir.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz. Bir araya geldiğimizde, gerçek bir fark yaratabileceğimize inanıyoruz.”

1euro1insan platformu nedir?

Platformda özetle, her ay belli kriterlere göre destek olunacak bir bebek belirlenmekte ve yaklaşık 12.000 adet gönüllü insanın kendi bağışları ve çevrelerinden topladıkları bağışları, bu bebeğin tamamen yasal izinli kampanya hesaplarına gönderilmektedir.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık