“Her şartta mücadeleye devam”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

“Her şartta mücadeleye devam”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Grubu adına ‘TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’ üyeliğine seçildi.

 

Alban, Muğla’ya hizmet için bu komisyonda bulunmasının faydalı olacağını belirterek, “Komisyonun çalışma alanı çok geniş. Bunu Muğlamız adına en iyi şekilde değerlendireceğim” dedi ve özellikle turizm başta olmak üzere diğer alanlarda da komisyondaki çalışmalarda etkin olmak istediğini ifade etti.

TBMM İçtüzüğü uyarınca faaliyet gösteren ihtisas komisyonlarında çalışacak milletvekilleri belirlendi. Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’nda görev yapacak milletvekilleri arasında yer alan CHP Muğla Milletvekili Alban, komisyona seçilmesini sosyal medyadan şu mesajla duyurdu:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Muğla Milletvekili olarak görev yapmanın yanı sıra aynı zamanda Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi olarak başta Muğlamız olmak üzere ülkemize hizmet edeceğim. Güvenlerinden dolayı, komisyonda çalışarak hizmet üretme olanağı sunan parti grubumuz ve yetkililerine teşekkür ederim. Her şartta mücadeleye devam.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık