Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

"Herhangi bir olumsuzluk yok"

Deprem sonrasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Deprem sonrasında belediye ekiplerimize gelen her hangi bir olumsuzluk yok. Can ve mal kaybının olmayışı sevindirici” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Merkez üstü Marmaris ilçemiz olan 5.2 büyüklüğündeki deprem ilçelerimizde ve çevre illerde hissedildi. Deprem sonrasında belediye ekiplerimize gelen her hangi bir olumsuzluk yok. Çok şükür bölgede her hangi bir olumsuzluk yok. Can ve mal kaybının olmayışı sevindirici. 5.2 bizim bölgemizin ve Türkiye’mizin ölçülerine baktığımızda yıkıcı olma ihtimali düşük. Bölgedeki muhtarlarımızla temasa geçtik. Kendileriyle görüştük. Muhtarlarımızda her hangi bir sıkıntının olmadığını belirttiler” dedi.

SABAH BİR DEPREM DAHA

Pazar akşamı meydana gelen 5.4 büüklüğündeki depremden sonra, dün sabah da  merkez üssü Marmaris olan ve İzmir ve çevre illerden de hissedilen bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada "Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.06'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." denildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,7 olarak duyurdu. Deprem Kandilli'ye göre 75,2 km derinlikte meydana geldi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis