“Hızlı F Klavye Kullanımı Kursu”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

“Hızlı F Klavye Kullanımı Kursu”

 

Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına yönelik “Hızlı F Klavye Kullanımı Kursu” verilmeye başlandı…

10 Aralık 2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile kamu kurum ve kuruluşlarının F klavyeye geçiş sürecinin bu yıl sonunda tamamlanacak olması dolayısıyla Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılan “Hızlı F Klavye Kullanımı Kursu”na başladılar.

94 saat sürecek olan eğitimin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının F klavyeyi hızlı kullanarak kişisel gelişimlerine katkı sağlanacağı belirtildi.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kendi Türkçe klavyemizi kullanmak gerçekten gurur verici bir durumdur. Kamu kurumlarının 2017 yılı sonuna kadar F klavyeye geçecek olması nedeniyle Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile planlama yaparak, personelimizin F klavyeye geçiş sürecinde zorluk çekmemesi, Türkçe klavyemizi daha verimli kullanması ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kursumuzu başlattık” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık