‘Hoş geldiniz’ ziyaretleri sürüyor

Adem KANKAYNAR -

‘Hoş geldiniz’ ziyaretleri sürüyor

İlçemize kısa bir önce tayin yoluyla gelen kurum yöneticilerine ‘hoş geldiniz’ ziyaretleri devam ediyor. 

Son olarak, TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi yöneticileri; İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta ve Ziraat Bankası Milas Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Akduru’yu ziyaret edip ilçemize ‘hoş geldiniz’ diyerek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış KooperatifiYönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Kooperatif Müdürü Elin Alpay’ın da katıldığı ziyaretlerde, kurum yöneticilerine ilçemiz için zeytin ve zeytinyağının ne denli önemli olduğu, yöre halkının en önemli geçim kaynağı olan zeytincilik faaliyetlerinde hangi noktaya gelindiğini anlatırken, ilçemizin geleceği adına atılacak her adımda kurum ve kuruluşlarla sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde ortak hareket etmesi gerektiği vurgulandı.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül; “Kooperatif olarak bugüne kadar Milas adına düzenlenen her faaliyette yer aldık. Bizden istenen her desteği sağladık. Kendi üyelerimizin de günümüz koşullarında üretim yapabilmesi için birçok alanda yatırım yaptık. Tüm bunlar, her yönüyle gelişmiş, refah seviyesi yükselmiş bir Milas içindir” diyerek, kooperatifin faaliyetlerini, ziyaret ettikleri kurum yöneticilerine aktardı.

TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi yöneticileri tarafından; Milas İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta ve Ziraat Bankası Milas Şube Müdürü Mehmet Akduru’ya yapılan nezaket ziyaretleri, günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık