İçme’ye, yeni içme suyu hattı döşendi

​ÖNDER Haber -

İçme’ye, yeni içme suyu hattı döşendi

Milas İlçesi İçme Mahallesi Muhtarı Ahmet Taş, “İçme suyu hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz daha verimli ve bol bir suya kavuştu. Bizden desteklerini hiçbir şekilde esirgemeyen ve yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken MUSKİ Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ederim” dedi.

MUSKİ Genel Müdürlüğü, son olarak ilçemiz İçme Mahallesinde yeni içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdi.

İçme Mahallesi’ne ait mevcut su kuyusundaki su verimini arttırmak ve mahalle sakinlerine daha tazyikli su vermek amacıyla bölgede çalışma başlatan MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı’na bağlı 2. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonucunda yeni içme suyu hat çalışmasını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, İçme Suyu hattı çalışmalarını yakından takip eden İçme Mahallesi Muhtarı Ahmet Taş ve Mahalle sakini Ergün Türkmen, MUSKİ’nin çalışmalarından çok memnun olduklarını ve çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallelerinin daha verimli ve bol suya kavuştuğunu dile getirdiler.

Mahalle Muhtarı Ahmet Taş, “MUSKİ’nin çalışmalarından mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Bizden desteklerini hiçbir şekilde esirgemiyorlar. Herhangi bir arızamız olduğunda anında müdahale ediliyor ve en fazla 2 saat içerisinde suyumuza kavuşuyoruz. MUSKİ Genel Müdürümüz Sayın Baki Ülgen’e ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Daha önce pompayla çektikleri suyun mahallenin ihtiyacını karşılamadığını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Ayrıca mahallemizdeki arazinin kumlu olması nedeniyle çok fazla çökme yaşanıyor ve suda bulanıklık meydana geliyordu. Biz de MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak İçme Mahallesi’ne daha verimli ve bol bir suyu nasıl verebileceğimiz üzerinde çalışmalara başladık. Önceleri Savran Mahallesi’nin yedek su kuyusu olarak kazılan su kuyusundan içme mahallemizin su ihtiyacını karşılamak amacıyla bir kısım yeni içme suyu hat çalışması yaptık. Çalışmalarımızı tamamladık ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni içme suyu hattımızdan mahallemize suyu vereceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık