İFTAR YEMEKLERİ SONA ERDİ

Milas Belediyesi tarafından Ramazan Ayı'nın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek ve vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelmek için geleneksel hale getirilen iftar yemekleri Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Pazar Yeri’nde gerçekleşen programla sona erdi.

İFTAR YEMEKLERİ SONA ERDİ

Şevketiye Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası bahçesinde başlayan iftar yemeği programları İsmetpaşa, Ören, Kıyıkışlacık, Selimiye, Cumhuriyet, Boğaziçi, Güllük, Hacıilyas, Beçin, Türbe Ortaköy, Bafa, Kısırlar (Dörtyol) ve Aydınlıkevler olmak üzere toplam 14 mahallede gerçekleşti.

Akkent Pazar Yeri’nde gerçekleşen, iftar programı takviminin sonuncusu olan iftar yemeğine Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, belediye meclis üyeleriyle birlikte katıldı. İftar programına katılan vatandaşları selamlayan Başkan Topuz, daha sonra 4 farklı alanda bulunan yemek dağıtım bölgelerine geçerek, vatandaşlara yemek servisi yaptı.

İftar yemeğine katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum...

İftar programında konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Değerli mahalle sakinlerimiz, bugün belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar sofralarının sonuncusunu yapıyoruz. Yarın arife günü yarından sonra da bayram. Tüm müslüman aleminin, Milaslı hemşehrilerimizin hem arife gününü hem de bayram gününü şimdiden kutluyorum. İftar yemeğine katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık