İki ev onarıldı, İki yaşlı hemşehrimiz sevindirildi

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

İki ev onarıldı, İki yaşlı hemşehrimiz sevindirildi

İlçemizde, iki ayrı mahallede harabeye dönen ve çatısı olmayan evlerde yaşam mücadelesi veren iki yaşlı hemşehrimize Milas Belediyesi yardım eli uzattı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tamir edilen evler yaşlı amca ve teyzeye teslim edildi.

Milas’ın Derince ve Gazipaşa mahallelerinde zor şartlarda yaşayan, tuvaleti ve çatısı olmayan evlerde yaşam mücadelesi veren iki yaşlı hemşehrimize Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla yardım eli uzatıldı. Daha önce de birçok harabe evi daha yaşanılır hale getirerek ihtiyaç sahibi yaşlı yurttaşları sevindiren Başkan Tokat, Derince ve Gazipaşa mahallelerindeki iki yaşlı yurttaşımızın da yüzlerinin gülmesini sağladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar sonucunda harabe durumdaki evler baştan aşağı yenilenerek, yaklaşan kış ayları öncesinde yaşlı amca ve teyzenin daha sağlıklı ortamda yaşaması sağlandı.

Derince mahallesindeki evin çatısı ve tavanları tamamen değiştirilirken, ev içine bir de tuvalet inşa edildi. Gazipaşa mahallesindeki evde ise çatı tamiratı tamamlanarak evler yaşlı amca ve teyzeye teslim edildi.

Daha önce de Milas Belediyesi olarak birçok mağdur aileye yardım eli uzattıklarını belirten Başkan Tokat; ”Onların yüzlerinin güldüğünü görmek ve hayır dualarını almak, bizim en büyük mutluluklarımızdan biridir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık