İki Gazimiz rahatsızlandı

İki Gazimiz rahatsızlandı
  • 08 January 2015, Thursday 7:54

Oktay ÇAYIRLI -

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi üyesi Kore Gazisi Selahattin Sönmez ile Kıbrıs Gazisi Zekeriya Korkmaz, geçirmiş oldukları rahatsızlıklar nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar… Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, gazileri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu…

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, önceki gün akşam ilçemize gelerek, geçirmiş oldukları rahatsızlıktan dolayı 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve halen tedavileri devam etmekte olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi üyesi Kore Gazisi Selahattin Sönmez ile Kıbrıs Gazisi Zekeriya Korkmaz’ı ziyaret etti.

Akşam saat 19 sıralarında hastaneye gelen Akkuzu’ya ziyaretleri sırasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ile dernek üyesi İsmet Kaya eşlik etti.

İlk olarak üç gün önce hastaneye kaldırılan ve hastanenin ana binasında tedavisi sürdürülen Kıbrıs Gazisi Zekeriya Korkmaz’ı ziyaret eden Akkuzu, daha sonra hastanenin ek hizmet binasında bulunan Kore Gazisi 85 yaşındaki Selahattin Sönmez’i ziyaret etti.

Sönmez’in sağlık durumu hakkında yakınlarından bilgi alan Akkuzu, gazilerin tedavi süreçlerini yakından takip edeceğini söyledi. Akkuzu, gerek duyulduğu takdirde, gazilerin başka hastanelere de sevk edilebileceğini belirtti.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretlerin ardından Akkuzu ilçemizden ayrıldı.

 

Geçmiş olsun

Gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık