İki gündür kayıp olan kadın her yerde aranıyor …

Adem KANKAYNAR -

İki gündür kayıp olan kadın her yerde aranıyor …

İlçemiz Emek Mahallesi’nde ikamet eden 1979 doğumlu Gülizar Aslan’dan iki gündür haber alınamıyor. 3 çocuk annesi Aslan’ı, eşi Hanifi Aslan elinde fotoğrafı ile her yerde aramaya devam ediyor. 

Eşinin en son 9 Nisan 2018 Pazartesi günü, kendisine ait 48 VB 687 plakalı otomobil ile Milas Şehirlerarası Otobüs Terminali civarında görüldüğünü belirten Hanifi Aslan; “Eşimin hayatından endişe duyuyoruz” diyor.

Eşi Gülizar Aslan ile herhangi bir sorununun olmadığını, aralarında herhangi bir tartışma ya da kavganın yaşanmadığını belirten Hanifi Aslan; “Her ikimizde balıkçılık sektöründe çalışıyoruz. Aile olarak çok büyük ekonomik sıkıntılarımız da yok. Eşimin kaybolduğu günün sabahı evden ayrılırken, her şey yolundaydı. Yani herhangi bir nedenle evden ayrılmasını gerektirecek bir durum yoktu. 2 gündür kendisinden bir haber alamadık. Ben, çocuklar ve bütün aile gerçekten perişan bir vaziyetteyiz ve açıkçası eşimin hayatından da endişe ediyoruz.

Durumu polise bildirdim, onlar da her yerde eşimi arıyorlar. Biz de tüm aile üyeleri olarak eşimin fotoğrafını ulaşabildiğimiz her noktaya asarak, bulunması için herkesten yardım bekliyoruz” diyerek, son 48 saatte perişan olduklarını söyledi.

Eşini gören ya da yeri hakkında bilgi sahibi olanların Polis 155 ihbar hattını aramalarını isteyen Hanifi Aslan, eşinin herhangi bir rahatsızlığının da bulunmadığını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık