İki kardeşin yan yana işyerlerine ortak açılış …

Adem KANKAYNAR -

İki kardeşin yan yana işyerlerine ortak açılış …

İlçemiz Hacıilyas Mahallesi Gümüşkesen Caddesi üzerinde iki kardeşe ait iki ayrı işyeri aynı anda açıldı.

Turgut Maral’ın MARTES ve Erkut Maral’ın MARAL ENERJİ adlı işyerleri; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Metin ve Av. Gürsel İnce, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kasım Özkan, Siyasi partilerin bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İki kardeşin aynı anda ve yan yana iki ayrı işletme ile ticari hayata başlamaları bence güzel ve anlamlı olmuş. İnşallah bu farklılık onlara uğurlu gelir, hem kendilerine hem de ilçemizin ekonomik yapısına katkı sağlar. Elbette bunun yanında, verecekleri hizmetlerden de halkımız yararlanır” diyerek, iki işletmenin de hayırlı-uğurlu olması dileğinde bulundu.

Açılışa katılan davetliler tarafından kesilen açılış kurdelasının ardından davetliler, her iki işletmeyi de gezerek, sahiplerinden, işletmeler ve sunulacak hizmetler hakkında bilgi aldılar.

İki kardeşe ait iki ayrı işletme için düzenlenen açılış, davetlilere verilen kokteylle sürdü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık