İki teşkilattan gazilere ve gazi evine ziyaret…

Adem KANKAYNAR -

İki teşkilattan gazilere ve gazi evine ziyaret…
  • 14 February 2018, Wednesday 14:25

AK Parti Milas ve Bodrum ilçe teşkilatlarından Milas Muharip Gaziler Derneği ve geçtiğimiz günlerde Suriye topraklarında süren sınır ötesi operasyonlarda yaralanan Milaslı gazimiz Uzman Çavuş Mahmut Koçman’ın ailesine birer ziyaret gerçekleştirildi. Koçman’ın ailesine her iki ilçe başkanı da ‘maddi ve manevi emrinizdeyiz’ mesajını verdi.

 

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ile her iki teşkilatın bazı yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi ve geçtiğimiz günlerde 12 askerimizin şehit düştüğü sınır ötesi operasyon da yaralanan Milaslı gazimiz Mahmut Koçman’ın ailesini ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ilk ziyarette Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve bir grup gazi ile görüşen ilçe başkanları, öncelikle gazilerin sorunlarını dinlediler. Gazilerin ilettiği talepleri not alan her iki ilçe başkanı da, kendi ilçeleri adına bu sorunların takipçisi olacaklarını belirttiler.

Kendi iktidarları döneminde şehit ailelerine, gazi ve gazi yakınlarına yönelik birçok yasal düzenlemenin yapıldığına vurgu yapılarak; “Sonuna kadar hak ettiklerinizi sağlamaya çalışan bir anlayıştayız. Çünkü sizlerin hakkı ne yapılırsa yapılsın asla ödenemez. Dolayısıyla bizden isteklerinizi bir emir olarak kabul edecek ve yerine getirmek için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” denildi.

 

Gazinin babası Osman Koçman’dan telefonla son durum öğrenildi…

 

AK Parti Milas ve Bodrum İlçe Başkanları, gaziler derneğinin ardından bu kez geçtiğimiz günlerde sınır ötesinde 12 askerimizin şehit düştüğü operasyonda yaralanan Milaslı gazimiz Mahmut Koçman’ın ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarete, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve gaziler de katılırken, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar telefonla, GATA’da tedavi gören oğlunun yanında bulunan Baba Osman Koçman’ı arayarak, son durum hakkında bilgi aldı.

Sağlık durumunun iyiye gittiğini ancak bir ameliyat daha olacağını belirten Baba Osman Koçman’a, Milas İlçe Başkanı Avar; “Maddi ve manevi her konuda emrinizdeyiz. Günün hangi saatinde olursa olsun, aramaktan çekinmeyin” diyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Özmen de baba Koçma ile telefonda görüşerek, geçmiş olsun dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık