İkiztaş ve Ketendere’de yapıldı

İkiztaş ve Ketendere’de yapıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, ilimizin kırsal mahallelerindeki okullarda öğrencilerle sporu buluşturma projesi kapsamındaki etkinlik, 31 Mayıs Çarşamba günü İkiztaş ve Ketendere mahallelerimizde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevli Spor Eğitmenleri Kutsay Gökçe, Ulaş Kozcu, Gökhan Altaş, Selçuk Kadri Benli, Soner Girgin ve Gizem Dilek Şimşek nezaretinde İkiztaş İlkokulu’ndaki ilk spor etkinliğinde öğrencilerin yüzlerini boyayan spor eğitmenleri minik öğrencilerle birlikte çeşitli oyunlar oynadılar ve birlikte yarışmalar yaparak çocuklara spor sevgisini aşılamaya çalıştılar.

Oynanan oyunlar ve yarışmalar sonrasında okulun öğrencilerine meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu ve okula futbol topları hediye edildi.

Kırsal Mahalle öğrencileri ile sporu buluşturan Muğla Büyük Şehir Belediyesi Spor Eğitmenleri İkiztaş’tan sonra Ketendere’ye geçtiler.

Ketendere Mahallesindeki okulun öğrencileri ile çeşitli spor yarışmaları ve çocuk oyunları oynayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Eğitmenleri, oyunlar ve yarışlar sonrasında öğrencilere meyve suyu ve kek ikramında bulundular. Ketendere İlkokulu öğrencilerine ve okula top hediye eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekibi öğrencilere yarışmalar öncesinde spor tişörtleri de dağıttılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin bir etkinliği olan kırsal mahalle okullarındaki öğrencilerle sporu buluşturma çalışması İkiztaş ve Ketendere mahallelerimizdeki öğrencileri mutlu ederek onlara güzel anlar yaşattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık