İlçemiz genelindeki camilere bakım ve onarım hizmeti veriliyor

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

İlçemiz genelindeki camilere bakım ve onarım hizmeti veriliyor

 

Milas Belediyesi’nin, ilçemiz genelindeki camilerin bahçe düzeni, boya badana işlerinin yanı sıra diğer bakım ve onarım çalışmalarını da sürdürdüğü, Fen İşleri Müdürlüğü Acil Hizmet Birimi ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bu kapsamda çalışmalarını aralıksız yürütmekte olduğu bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, mahalle sakinleri ve muhtarlıkların talepleri doğrultusunda ilçemiz genelindeki camilerde çalışmalarını sürdüren ekipler, camilerin bahçe düzeni, çatı izolasyonu, kapsamlı restorasyon gibi birçok işini aynı anda yürütüyor.

Ekipler Sakarkaya Mahallesi Camii’nde çatı izolasyonu, Ulu Camii’nde bahçe düzenleme çalışmalarını tamamlarken Ağa Camii’nde ise kapsamlı restorasyon çalışmasını devam ettiriyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Merkez ve kırsal mahallelerimizde bulunan tüm camilerimizin boyamaları, tadilat ve onarımları yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Camilerimizin tadilat ve onarımlarının yanı sıra temizliği de yapılıyor. Vatandaşlarımızın ibadetlerini bakımlı, temiz ve hijyenik ortamda yapmaları bizler için çok önemli. Çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan ve gerek görülen mahallelerimizde devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık