İlçemizde evi yanan şehit ailesine ziyaret

Oktay ÇAYIRLI -

İlçemizde evi yanan şehit ailesine ziyaret

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’le birlikte Cumartesi günü ilçemize gelerek, geçtiğimiz hafta içinde evi yanan şehit ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

5 Mayıs 1995’te Şırnak’ın Uludere ilçesinde terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan Ercan Aydın’ın ailesine ait Menteş Mahallesindeki evde Cuma günü çıkan yangın sonucunda önemli derecede hasar meydana gelmişti.

Evleri zarar gören şehit ailesinin mağduriyetinin giderilmesi için yetkililer çalışma başlatırken, Cumartesi günü Muğla Valisi Amir Çiçek ilçemize gelerek şehit ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Vali Çiçek’e, Milas Kaymakam Vekili Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek eşlik etti.

Şehit ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çiçek, “Devletimiz her zaman yanınızda. İlk duyduğumda hemen arkadaşları yönlendirdim. Ne eksiğimiz varsa hemen giderelim dedik. Siz şehidimizin bize emanetisiniz. Şehit Ailelerimiz bizim için çok değerlidir. Başımızın üstünde yeriniz var. Sizlere hiçbir sıkıntı çektirmemek için devletin imkanlarını seferber ederiz. Şehidimizin bir kez daha ruhu şad olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek, ailenin acil ihtiyaçlarının giderildiğini, tüm ihtiyaçların da en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık