İlçemizin iki yeni yöneticisine ziyaret

Adem KANKAYNAR -

İlçemizin iki yeni yöneticisine ziyaret

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası yönetimi, ilçemizde kısa bir süre önce göreve başlayan Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta’ya ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundular.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Özay Sabancı ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Akar, Neşet Pırnaz, Derya Tosun ve İlhami Yüksel tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde yöneticiler, ilçemizde kısa bir süre önce göreve başlayan Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta’ya, yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Oda yönetimi tarafından ilk ziyaret, Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta’ya yapılırken, yönetim kurulu üyeleri daha sonra Milas Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan’ı ziyaret ettiler.

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, ziyaretlerde Oda’nın yapısı ve faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdikten sonra ilçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel durumu ile ilgili görüşlerini de dile getirdi.

Özellikle ‘mahalle bakkalı’ olarak, büyük alışveriş marketleri karşısında ‘var olma’ mücadelesi verdiklerini belirten Sabancı, öte yandan da ‘ağır vergi yükü’ nedeniyle küçük esnaf olarak büyük sıkıntılarla boğuştuklarını sözlerine ekledi.

Gerçekleşen ziyaretlerde hem Vergi Dairesi Müdürü Usta, hem de Jandarma Komutanı Fidan, nazik ziyaret için Oda yöneticilerine teşekkür ederken, kısa bir süre önce geldikleri Milas ile ilgili ilk gözlemlerini paylaştılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık