İlk antrenman Şehir Stadyumu’nda yapıldı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

İlk antrenman Şehir Stadyumu’nda yapıldı
  • 01 September 2016, Thursday 6:57

Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi yapacak olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Şehir Stadyumu’nda yaptı.

2016 - 2017 sezonunda şampiyonluk yakalamak ve BAL Ligine çıkmak isteyen Yeni Milasspor Kulübü Süper Amatör Küme Ligi takımı kadrosundaki 11 yeni sporcu ile ilk çalışmasını takımın teknik sorumlusu Ahmet Saray ve yardımcı antrenör Bülent Öztürk gözetiminde yaptı.

Yeni Milasspor futbol takımının ilk antrenman çalışmasını kulüp Başkanı Hasan Özmen ve yönetim kadrosu da tribünlerden izlediler.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi takımı Yeni Milasspor bu yıl takım kadrosuna 2 yabancı futbolcu kattı. Mekadon ve Kırgız futbolcuları ile Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan Yeni Milasspor 10 günlük bir sürede antrenman çalışmalarını ilçemiz Şehir Stadyumunda sürdürecek.

Günde 2 antrenman ile çalışmalarına devam edecek olan Yeni Milasspor 10 gün sonra Ören mahallemizdeki spor tesislerinde çalışmalarına başlayacak.

 

Yeni Milas yeni sezonda Ören’de

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan ilçemiz takımı yeni sezonda ligi müsabakalarını Ören’de oynamak için 2 Eylül Cuma günü Muğla ASKF de yapılacak kulüpler toplantısında taleplerini ASKF yönetimine iletecekler.

Yeni Milasspor Kulübü yönetiminden yapılan açıklamada Milas’ta ki mevcut sporcu tesislerinin İl Spor Müdürlüğü tarafından yıkılacak olması ve özellikle de Milas Şehir Stadyumu içindeki yer alan reklam panolarını bu yıl kullanamayacak olmaları nedeniyle bu yıl lig maçlarını Ören Stadyumunda oynayacaklarını belirtilerek tüm Milaslı taraftarlardan konunun hassasiyeti nedeniyle anlayış bekliyoruz denildi.

 

Otomobil çekilişi ve konser 21 Eylül’de

2016 - 2017 sezonunda maddi açıdan sıkıntılarını giderebilmek ve başarılı bir sezon yaşamak isteyen Yeni Milasspor Kulübünün başlattı 2 Fiat Egea Otomobil çekilişi bilet satışları da devam ediyor.

Milas Esnaflarından birçok bölümü tarafından satışı sunulan biletler ayrıca yönetim ekibi tarafından da satılarak 21 Eylül’e kadar sürecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık